Monday, July 2


You and Me , Its will never ends 

Beza antara kita ialah awak seorang perempuan dan saya seorang lelaki ,Awak seorang yang penyabar dan saya seorang yang baran .Banyak benda negatif yang ada pada diri saya tetapi saya harap awak dapat terima saya dengan seadanya saya ,Sama bagaimana saya menerima awak .Setiap manusia mempunyai kekurangan dan kelebihan yang tersendiri ,sama juga kalau kita bercinta .Pasangan kita tak sempurna dan mempunyai kekurangan dan kelebihan .Jodoh antara manusia telah ditakdirkan oleh Maha Esa dan saya amat mengharap yang awak ialah jodoh saya  .Walaupun kita belum betul betul kenal budi masing masing tetapi saya harap yang kita boleh kenal dengan lebih erat .Saya mahu Awak tahu yang saya cintakan awak .Tulus ikhlas dan mulus dihati saya .Hahaha .







Amirah Khairunnisa , You are my moon and my love dear .

Friday, January 13

Boy ,You must know something about her ?


Engkau seorang lelaki yang sangat bertuah ,sangat sangat la bertuah .Bukan senang nak mendapat seorang gadis yang betul betul sayang kan kau .Kiranya sekarang engkau bertuah kawan .And one more thing .I'm very sorry dude .Aku tahu she is already your .but yeah after this aku tak kan ada apa apa lagi dengan dia .yeah ,aku tak nak jadi orang yang suka buat hura hara .Azad ,engkau kena tahu something .Dia reject aku sebab dia sayang kan kau .yeah ,dari mula dia dah reject aku .She very love you ,and you are a lucky guy .So take care of her .Sorry azad -,-

Wednesday, January 11

Its timesss !


This is my big time to know that she love me or not .Actually i merajuk sikit dengan dia .I call dia 3times but she dont pick up my call .Padahal benda temeh remeh je ,aku yang melebih lebih .Hahaha .Such a kid . *Short update .

Monday, January 9

Rasa macam lama tidak update blog -,-



Rasa macam lama je tidak update blog ,padahal baru beberapa hari .Hahahaha .Hmmm Sekolah dah nak dekat seminggu dah ,tapi azam baru tak buat buat pun .Urghh ! wake up la firdaus hairuddin .samapi bila you nak main main lagi .This year is a big year for you and your furture life .You nanti nak bagi anak bini you makan apa ?Oh gosh ! Seriously aku nak kahwin cepat :D nak ada anak ramai .kalau boleh nak ada 11 orang anak ,bleh buat team bola kan :D HAHAHAHA !eh ,ni dah lari tajuk dah ni -,- urghh .Okay ,start for today i nak study hard ,berusaha untuk sesuatu yang boleh membuahkan hasil untuk diri i :D .Tahun ni bukan masa untuk bermain lagi .kerja sekolah kena siap .dengar cakap cikgu .pergi tuisyen .Oh lifeless gila -,- I dont care ,its just for me .Yeah ,i promise to myself to study hard and be smart :D Oh yeah ! Buffman :DDD Success SPM 6A's its my target .

Wednesday, January 4

Akhirnyaaa




Muncul juga you fina .Hihihi .dari tadi i tunggu you online ,akhirnya you online juga .Gembira sungguh i ,bukan sekadar gembira sahaja beronok ronok tau :D Dari sekolah tadi i asyik teringat kan you sahaja .i pun tidak tahu sebab apa .hahahaha .I'm glad you came into my life .


Our conversation <3



Firdaus Hairuddin
Bibik Oh bibik ,Miss you Haha !

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
Eeeee mat lombok ni --' nak kena sekeh jugak ni panggil si comeh ni bibik :b

about an hour agoFirdaus Hairuddin
Oh Goshh ! siapa yang si comeh tu ? I kan ? yeahh I memang comeh ,comeh dari you bibik dari lombok .HAHAHA !

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
You comel? Haktuihh rasa mcm nak amik tong sampah kat rumah jiran i baling kat muka you tau tak. sudah sudah la tu you, tak baik tak mengaku negara sendiri. Dah lombok tu lombok jela. Kite ni anak jati malaysia tau

about an hour agoFirdaus Hairuddin
Hahaha ,jangan sampai i baling cangkul i kena dekat kepala you .nanti you pergi sekolah dengan tak berkepala nanti .HAHAHA .Hello ,i anak jati malaysia okay .lahir di kuala lumpur .ic warna biru .Bukan macam you ic dah la warna merah .datang malaysia dah la dengan berenang .HAHAA .Oh pedatang asing ,balik la kampung halaman mu di lombok itu

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
Mcm mana u tahu ic dia warna merah? Haaaa kantoi see, i dah agak dah you ni wak suparto betul hahahaha! sorry wak, kita tak layan org lombok ni, orang london kita layan la

about an hour agoFirdaus Hairuddin
Hahaha ,Wak suparto ? Glamzzz gila nama tu .Hahaha .haik you tahu2 je .entah2 itu bakal suami you nanti .Hahaha ,Oh wak suparto ,i love you HAHAHAHA !

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
Hey, nama tu sesuai tau dgn you, sexy banget. Esok pergi tukar kat sijil beranak you ok? Hehehe

about an hour agoFirdaus Hairuddin
You ,i tak jumpa la orang yang nak gelak Hahaha .Hello gadis seberang ,kang aku hantar kau balik pergi lombok kang baru kau tahu .HAHAHA

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
Eh kau, sedap je mulut mengata orang eee nak menang sangat ha pergi amik hadiah you anak patung emas kat batu kep tu pegi pegi amik --'

about an hour agoFirdaus Hairuddin
Eeiii ,i tak nak tu .i nak patung lain boleh ?i nak patung gadis lombok ni .HAHAHA

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
Hahaha eeehhh dah la -.- nak menangis i tau u sakat sampai mcm ni T__T

about an hour agoFirdaus Hairuddin
Ohlooo ,okay okay .i stopp -,- You ,i rindu you lalalala

57 minutes agoSharafina Md Abidin Shah
Rindu? Alooo hahaha mana kekasih kekasih hang? You dah lama ke on?

56 minutes agoFirdaus Hairuddin
kawe mano ado kekasih kekasih -,- Lama lah juga ,i tunggu you online la gadis lombok

50 minutes agoSharafina Md Abidin Shah
Kata aaron aziz, takkan tkde gf? Hahaha. elelele yelatu :b eh how was your first day at school? I sumpah boring, penat -.-

47 minutes agoFirdaus Hairuddin
Hahaha ,lelaki handsome macam i tak semestinya selalu didampingi oleh para wanita Eh ,betul la .i tunggu you online .School ?great .i a lot talk to day .boring ?asal dohh ?

44 minutes agoSharafina Md Abidin Shah
Alooo merendah diri pulak. Hahaha. hemm, yela baru first day homework dah belambak, panas je -.- balik sekolah ape lagi, tidur aaaah tgk gaya you pun i tahu mulut you ni potpetpotpet hahaha xD

41 minutes agoFirdaus Hairuddin
I'm serious about that .Hahaha ,sama la .nasib baik sikit je .alhamdulillah HAHA !Mesti lah i kena potpetpotpet ,kalau i tak potpetpotpet siapa lagi yang nak potpetpotpet .Hahahaha .

37 minutes agoSharafina Md Abidin Shah
Hahaha omg see you ni mesti bising kan kat class xD tgk i, comeh je, ckp pun tomey tomey, see, comeh kan? HAHAHA

29 minutes agoFirdaus Hairuddin
Hahaha ,i bising buat semua orang gembira but sometime i annoying juga .Hahaha .Hahahaha .Yela ,comeh tomey sangat Hahahaha .

25 minutes agoSharafina Md Abidin Shah
Mmg annoying pun suka menyakat orang -.- hahaha awh maaaaaseh eh okay la, i nak tidur, mengantuk later, goodnight

7 minutes agoFirdaus Hairuddin
Hahaha ,I'm just want make you laugh Oh okay sleep well .Night night Fina .



I rasa sangat bahagia bila i boleh buat you ketawa fina :) I'm very happy !Suatuhari nanti i berharap sangat i dapat berjumpa dengan you .kita boleh lepak sama sama hang sama sama dating sama sama :O HAHAHAHA . You are so nice fine .

Tuesday, January 3

Sharafina Md Abidin Shah ? Siapakah gelaran gadis ini ?





Hahaha ,Ini ialah Fina .Baru je kejap tadi i kenal dengan dia .dia sangat lawak .baik dan mungkin comeh ? *yeke dia comeh ? Hahaha .I tidak tahu kenapa secara tetiba i nak update blog pasal dia .its very funny .Jom tengok perbualan i dengan dia .



Our Conversations :D

Firdaus Hairuddin
Hi

2 hours agoSharafina Md Abidin Shah
Hello

2 hours agoFirdaus Hairuddin
Miss you
Hahaha ,Tetibe je

2 hours agoSharafina Md Abidin Shah
Lol hahaha eh i ade kat im chat ke?

2 hours agoFirdaus Hairuddin
No ,this is a first time .sebelum ni kan i ada comment picture you .Yang "OUCH" tu .

2 hours agoSharafina Md Abidin Shah
no la, maksud i, nama i ade kat im chatbox ke? orang boleh nampak i online ke?

2 hours agoFirdaus Hairuddin
Eh ,tak la .tak nampak pun .i tadi baru je sent massage dekat you .tak tahu pulak yang you tengah online

2 hours agoSharafina Md Abidin Shah
Oh yeke, haha good then. Kalau tak, kantoi dgn my parents i on senyap senyap -.- hahahaha

2 hours agoFirdaus Hairuddin
Oh yeke ?kenapa pulak sampai macam tu ?Yo online guna phone ke ?

2 hours agoSharafina Md Abidin Shah
Sebab esk sekolah so i kena tidur by now -.- haha aah. Eh, you are?

2 hours agoFirdaus Hairuddin
Oh ,Hahaha .nasib baik parents i tak macam tu .tapi tadi abah i suruh i potong rambut pulak .Adohh ,tak dapat nak jadi budak K-Pop dekat sekolah .Hahaha .Oh ,You can call me Fir if you want or suka hati you lah .Hihi ,and you ?

2 hours agoSharafina Md Abidin Shah
K-pop? Hahaha pergi meletop la. Padannya muka :b oh hey fir, you boleh panggil I fina

2 hours agoFirdaus Hairuddin
Hahaha ,Elehh .you tak kan tak minat K-Pop kot ? Oh Fina F dan F .Hahaha .So sweet * Ouchh ! Hahahahaha

2 hours agoSharafina Md Abidin Shah
Tak langsung. Minat bollywood ah lagi best. Hahahaha xD ewah ewah

2 hours agoFirdaus Hairuddin
Hahaha ! You minat siapa ? Shah Rukh Khan ke or Shah Rukh Firdaus ? Hahaha .

2 hours agoSharafina Md Abidin Shah
Shah Rukh Firdaus tu yang dari bangladesh tu eh? Yang janggut panjang tu? Tak famous ah sorry hahahaha xD

2 hours agoFirdaus Hairuddin
Hahahaha ,Haihh ! Kurang asam punya Maimon .Hahaha .Itu actress paling top kot dekat bollywood .Semua para kaum hawa terkejar kejar kan dia ,tapi dia reject semua .Hahaha .dia ingat dia handsome ,padahal hampehh !

2 hours agoSharafina Md Abidin Shah
Maimon kau panggil aku sharock?! Ah I know nama tu sexy sangat kan hahaha! Eeeehh, betul ke famous? Wah, meh sini nak lempang sikit biar sedar sikit. Hahaha handsome tang mana tu :b

2 hours agoFirdaus Hairuddin
Sharock ? Whos that ?Sexy ?oh tidak !Just in your dreams la kalau you kata nama maimon tu sexy .Nanti you letak la nama anak you maimon ,baru sexy ! Hahahaha .kalau nama anak you maimon nama anak i pulak maimunah .Hahaha .Hahaha ,sebelum you nak lempang dia ,dia dah lempang you dah guna kaki .Hahaha .Handsome tang situ la HAHA !

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
Omg, hahaha! Maymoonah la baru glamz sikit nama anak i. Orang panggil may. Daripada you moonah ha dh mcm lembu dah. Moo moo sama cam bapak dia. Hahahaha xD ewah nak lempang guna kaki? I hantuk you ha koma setahun yknow.

about an hour agoFirdaus Hairuddin
Hahahahaha ! Glamzzz gila la kan .jangan dohh .nanti anak you jadi macam ni .


about an hour agoFirdaus Hairuddin
HAHAHAHAHAHA !
Hamboii ,bapak dia bukan lembu okay .anak dia je .Hahahaha .Ewahh ,macam sampai pulak tangan you nak lempang i .kalau i dah terajang you ,terus check in nanti dekat kubur taman selasih .Hahahaha !

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
Too bad i tak boleh bukak through mobile :b hahaha padan muka! hey anak i comeh okay mcm mak dia *kembang sat*

about an hour agoFirdaus Hairuddin
Hahaha ,Oh tidak !kalau anak you comeh macam bapak dia okay lagi .kalau dah comeh macam you .Urghh ! Tak menyesal dia keluar dari perut you tu .better dia keluar dari perut i ,boleh jadi anak lembu .Hahahahhaa

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
Ceh, gangster siot shahrock ni, g main jauh-jauh aaaah
Hahahaha eh you i sumpah nak sepak you now! XD

about an hour agoFirdaus Hairuddin
Eh ,gangster macam Aaron Aziz la Awww <#


about an hour agoFirdaus Hairuddin
Hahahahaha
Cepat la , I'm waiting .

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
Oh aaron aziz jantung hatiku. You tkyah nak ngengada perasan sgt eh. G balik lombok. Hahaha. Btw, you ni sekolah lagi ke? -.-

about an hour agoFirdaus Hairuddin
Wahh ,You jangan nak gedik2 eh nak cakap i ni jantung hatiku bagai .HAHAHAHAHAHA ! Eh ,you la yang pergi balik lombok .Itu kan kampung halaman you Hahahaha .Kamu datang malaysia menaiki apa dongg ?berenang ? HAHAHA ! I masih sekolah lagi la ,kenapa ?

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
Eeee, perasan gila! Bila masa i ckp you jantung hatiku? hamboii, dia yang asal lombok bawak lari gadis gadis comeh ckp I pulak. Haha sekolah? Hahahaha you look so OLD xD

about an hour agoFirdaus Hairuddin
Yela ,I kan Aaron Aziz .Hahaha .Wahh !itu you la .bawa lelaki handsome macam i pergi bawa lari ke lombok .HAHAHA ! dasar kamu ! Sekolah kita dekat jelah awak ,Hillcrest .Old and handsome right .Like Aaron Aziz .HAHA awwww

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
I rasa mcm nak hantar posmen suruh kirim lempang kat you now. Hahaha! Eh, you sekolah hc ke? Sudah sudah la dgn aaron aziz tu, dia i punya, takyah la nak rampas eeee :'/

about an hour agoFirdaus Hairuddin
Hahaha ,entah nanti posmen tu datang rumah you balik ,dia kasi lempang .sebab i kirim balik kan .HAHAHA .Nope la ,this year baru nak pindah sana .i sekolah seri gombak .Eh ,dia you punya .its mean i you punya !wahh ,perasan nya you ni ,eh i taknak dekat you la *padahal mahu tapi malu .HAHAHA .

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
eleh, sekali i bagi jelingan i kt posmen tu, ha sesak nafas dia satgi. Hahaha. Eh really nak masuk hc? wah budak baru, boleh bully ni xD hahaha. Perasan sgt aaron aziz kan. :B

about an hour agoFirdaus Hairuddin
Wahh ,jelingan you tu tak cukup sexy lagi .kalau i dah jeling posmen tu .menangis nangis posmen tu i buat .Hahaha .Yeah ,sebab sekarang tengah arrange dokumen2 semua .Nak bully ? satgi i yang bully you .i masuk kan kepala you dekat mangkuk tandas .Hahaha .EH mesti lah .Ombak Rindu kan

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
Eeeeh, jangan nak bergay sangat eh dgn posmen tu. Hahaha, fuyyoh dak baru haha. You kenal siapa kt hc? Lelaki? Perempuan? jahat doh dia ni nak sumbat kepala i dlm mangkuk tandas -.- K FINE FIR. Ombak rindu haktuihh. Hahaha

about an hour agoFirdaus Hairuddin
Hahaha ! tak hingin i dengan posmen tu .better i dengan janda sebelah rumah i .Hahahaha .ramai juga la .i kan actress ,you dah lupa ke .Hahaha .okay okay ,you masuk kan kepala i dekat mangkuk tandas okay .i rela Hahaha .Haih ,asal ?tak suka ke tengok cerita tu ?

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
Maik aih, janda taste you? Not...bad....hahahaha! Eh, i taknak masukkan kepala you dlm mangkuk tandas, i nak masukkan dalam mesin parut kelapa tu. Ha lagi syok. Hahaha ombak rindu okay la tkdelah sedih mana. Abg aaron je i tgk ahahaha

about an hour agoFirdaus Hairuddin
Hahaha ,Yeahh ! ku tunggu janda mu la HAHA ! Wahh ,sumpah phycso gila you ni .terkejut maimon .HAHAHA !Elehh ,gedik nya you nak tengok dia .kalau you tengok dia means you tengok i juga Gatau nya you tengok i HAHA .

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
Hahaha oyeah orang mcm you ni memang patut pun i physcho. Haha. Ya Allah dia ni, perasan tinggi melambung lambung kuasa lapan. tolong lah, abg aaron i lagi handsome okay. Mr lombok, baliklah..baliklah....HAHAHAHA

about an hour agoFirdaus Hairuddin
Whatt ! seriously ,if i jumpa you .first thing i nak buat dekat you is sepakan padu i ! i sepak you terus balik lombok tahu ! Hahahaha .takpayah la you nak balik lombok dengan berenang lagi .HAHAHA !

about an hour agoSharafina Md Abidin Shah
Hello, tempat you ok lombok tu. girlfriend-girlfriend you tu semua ha bibik i. Hahahaha! nak sepak i konon, i bukak silat i, lari terkedek kedek you karang.

59 minutes agoFirdaus Hairuddin
Hahahaha ! eh ,you tu yang bibik ,pakai baju macam bibik buekk ! elehh ,silat ?i bukak i punya karate kid .lari terlompat lompat you nanti .Hahaha

49 minutes agoSharafina Md Abidin Shah
Hahaha, bajet hero eh dia ni. Haha okay la fir, i dah mengantuk ni. Layan you sampai ke esok pun tk boleh berhenti gelak. Beta mahu beradu ya. Hahaha, goodnight, talk to you later

46 minutes agoFirdaus Hairuddin
Night is too early for you to sleep .Hahaha .tuanku pergi la berudu cepat cepat Hahahahaha !Goodnight Its vert great to know you Bibik Haha




*Masa kitaorang berbual i rasa sangat seronok .dia seorang perempuang yang urghhh .i pun tidak tahu nak gambar kan dia tu macam mana .mungkin terlalu awal untuk i membuat sebarang andaian tentang dia .But yeahh ! I'm very happy with her .Hope our relationship can be more exciting :)

Friday, December 23

Bebii Feena Mohamad !


For the first time I saw you in the face of Skype, I've fallen in love with you. I do not know why, and why I can so quickly fall in love. Perhaps I have met my true love, that you Feena Mohamad. I want you to be my wife , and I want you to be the mother of my children one day. this time I hope i got the girl who can really love and accept me the way i am . I hope you can accept me. I will try to be a good prospective husband. Haha. Okay Fee: D I'll take care of you and you will take care of me. I want you to know that I truly love you and desperately need you. I do not care what people will talk to me about you. Because I receive you just the way you are . you're mine, and no one can take you from me. Sayang i just want to be your everything. and i just want to be one to love you everyday. I rather to die if i lost you.

* Feena mohamad I'm in love of you. Will be my wife forever? <3
Bebii ,i Lup chuu :D



video