Friday, December 23

Bebii Feena Mohamad !


For the first time I saw you in the face of Skype, I've fallen in love with you. I do not know why, and why I can so quickly fall in love. Perhaps I have met my true love, that you Feena Mohamad. I want you to be my wife , and I want you to be the mother of my children one day. this time I hope i got the girl who can really love and accept me the way i am . I hope you can accept me. I will try to be a good prospective husband. Haha. Okay Fee: D I'll take care of you and you will take care of me. I want you to know that I truly love you and desperately need you. I do not care what people will talk to me about you. Because I receive you just the way you are . you're mine, and no one can take you from me. Sayang i just want to be your everything. and i just want to be one to love you everyday. I rather to die if i lost you.

* Feena mohamad I'm in love of you. Will be my wife forever? <3
Bebii ,i Lup chuu :D



video

Tuesday, November 29

I Love You Ieszrinda Melissa

I cuma nak you tahu yang i sayang you .i buat macam ni nak you tahu betapa sakit nya hati i .you buat i macam ada tak ada sahaja .i ada perasaan dan hati ,i nak you tahu i sangat rindu you .i takpercaya kan you .i tak kan percaya kan you selagi you tak buat i percaya kan you .Iesz ,kalau you baca blog i ni .i nak you tahu yang i sayang you .i cinta kan you .i tahu i ego .tapii percayalah i sangat sayang kan you .Hope you datang balik dekat i .itu yang i harap sangat sayang .Iloveyou SuperGirl <3

Friday, November 11

11-11-11 *Thinking -,-

Sometimes i thinking about my furture .What will happen to me if i already finish my secondary school .I'm just want a better life .I want get a job ,a job can funds my life .I know i'm not a smart guys ,but i try to make my life gettin' better .I'm just want make my parents proud to me .I want them proud got son like Muhammad Firdaus .Starting right now and this moment ,i just want a best for of my life .I want start study for SPM ,training for be a furture player of liverpool and marry Selena Gomez :D *Thats never will be happen ,TRUST ME ! Hahaha .Beside that ,i want to talk about ( L-O-V-E ) .Sometimes i just wont to love or inlove .Because its very complicated .Sometimes went we in relationship ,we dont want couple .but went we single ,we want in relationship .See ,its very COMPLICATED ! But if you already found the right one girl ,dont leave her . Arghh ,i miss someone .i make a big and very big dig bitch wrong .I left her cause my egois .Till now i still love her ,i never stop to love her .she are my very important person in my life .ahh ,okay kbye ! i cant take it anymore -,-

Friday, October 21

I'm in love again ? :O

20/10/2011 Thursday Its a Greatest day in my life ! :D I'm in love again with you sayang .And thanks for bring a light for my life again .You make my heart open again for girl .Mabye its just for you Ieszrinda Melissa <3 Please make me love you more ,and let me trust you .




You smile i smile sayang :) Love you sayang .

Tuesday, June 21

Terima Kasih Ieszrinda Melissa

Iesz ,thanks sbb beri peluang utk i untuk sayang you .i minta maaf if i tak boleh jadi jejaka yg you mahu kann .nothing to say anymore .mabye you hard to me forget about you ,but i try .or mabye i wont try .i will always love you sayang .you are the best i ever had .Terima kasih .terima kasih sbb buat hidup i perfect ,walaupun ia hanya sementara .you jaga diri elok2 okay .jangan buat benda yg bukan2 .you ingat setiap apa yg bnda buruk you buat ia akan rosak kan hidup you .please ,im begging you .jgan buat bnda2 bukan2 .iloveyou .i will each moment of us .specialy went you say you love me .hahh its make me falling love again sayang .ohh .okay ,thats all , daadaa .



52 days <3 1 may - 21 june . * your break our promise ,its okay .dah selalu kena mcam nih .







Khartini ,apa yg i update dkat blog i .bukan ayat manis2 belaka .apa yg i nk luah kan .i luah kan dkat sini .ehh ,tak ada orang lain yg i boleh share cerita i .accept blog i .i tak kisah apa yg you cakap and apa yg you fikir .and sorry if i buat iesz mcam tuh .i tak ada niat .mungkin tak ada jodoh .but nothing imposible right .and thanks for everything khartini :)

Saturday, June 11

im nothing on you anymore right girl ?


You want me to go away from you ? your life ? Okay ,i will go sayang .i'll go far away from you .i go because not means im not love you or what the fucking things .Ieszrinda Melissa ,i love you Girl i love you more than anything in this whole world ,you are the reason of my life so beautiful girl .Girl i need you more than air that i breath everyday .i just wanna be the one to love you everyday .Girl ,i go cause it is not my decision .but its yours decision .Sayang ,i know im not the perfect man you had .im just the teribble guys you ever had .Im sorry cause i says something bads to you .Im sorry if i do wrong to you and sorry if i cant be the best for you .You can't know what you done!No you don't know how I change .I know, I was wrong, I'm sorry that I hurt you.Each human makes a mistakes , right ?Sayang ,i dont want to get through this life by my own .i want you always beside me .Every day every moments every second .I just want say i will miss every moments we had .When you say iloveyou to me ,and every night you says " Good Night Bie " .Urghh i will miss that moments sayang .If i had chance ,i will past back to the furture and try my own best to love and care about you iesz .And i will not repeat my mistake again .

I love you Ieszrinda Melissa <3
Super Girl <3 Buah Hati <3






Wednesday, June 8

iloveyou ieszrinda melissa buah hati

i love more than words sayang .im sorry if i do wrong to you .ehh ,i tak tipu pun .i tak delete dan i tak curang !bie sayang sayang <3 i tak kan buat mcam tuh dkat you .i tk nak sia2 kan hubungan kita .dan i tahu apa yg i buat .but since last night , your status "NAK IKUT SAMA MENGATAL JUM♥ "apa tuhh ?sayang ,i tak tahu kenapa dngan you .You kenape Ieszrinda Melissa ? you series dgan i ? you if you mcam ni kann .i entah lahh .if you serious ,im serious . if you not serious , i urghh ,i sayang you i tak kan tinggal kan you walauapapun .melain kan you yg tinggalkan i .nothing special on me if you not mine .Your mine sayangg !

p/s ; im very sad ,because of you .

"will not logging and off phone in 9/6/2011 until 12/6/2011 .

search a peacefull just for a while .

Monday, May 9

Selamat Hari Ibu mak

selamat hari ibu mak ,terima kasih mak !terima kasih untuk segala gala nya .terima kasih kerana sudah membesar kan saya sehingga kini dan besusah payah untuk saya dan adik beradik :) " mamat sayang mak " .saya gembira mak sentiasa disisi saya sekeluarga .mak bertungkus lumus membesar kan saya dan juga adik beradik .walaupun "kami agak nakal" mak sentiasa tabah dan sabar dengan kami .menerima apa jua dugaan yang datang .You are the best mom in this whole world !you one in all !and i love you .i want you be proud with me .not for a once but for a all time .And i will aprrove it to you "mak" :D

p/s ;terima kasih sbb mak masak sedap semalam :) YUMMIE !




Itu ratu hati ku dan juga the dad for all :)

Ibu , Ibu ,engkau lah ratu hati ku .
bila ku berduka ,engkau selalu di samping ku :)

Friday, May 6

Girl :)

Tiada yang lagi penting selain awak sayang .awak sentiasa dihati saya .tiada perempuan lain selain awak .awak ialah segala gala nya bagi saya .saya mahu awak gembira disisi saya .saya tidak akan sesekali menghampakan kan awak .saya tidak akan buat awak kecewa .saya tidak mahu awak kecewa dengan saya .awak bagaikan bidadari dari syurga untuk saya <3 sayang , saya tidak kisah jikalau hati saya sakit ,asal kan saya mahu melihat awak gembira disisi saya .saya memang sakit hati cemburu bila awak selalu bercerita tentang LELAKI .saya cemburu sayang ,tpi saya mahu jadi pendengar setia bagi awak .saya tidak kisah awak nak cerita apa pun dekat saya .saya akan mendengar dan terus mendengar .itu yang saya rasa boleh buat awak gembira .saya mahu melihat awak gembira .kerana melihat awak gembira tersenyum ia juga membuat saya gembira dan tersenyum :) saya sanggup melakukan apa sahaja asal kan awak sentiasa gembira disisi saya .dan saya akan selalu ada bila awak perlukan saya .saya akan berada disisi awak selalu .tidak kira sama ada senang atau susah .saya akan sentiasa bersama awak sayang ."Sayang ,I love you " itu lah ungkapan yang tidak jemur saya berkata kepada awak .saya akan sentiasa beritahu awak yang betapa sayang nya saya kepada awak .betapa baik nya awak bagi saya .betapa SEMPURNA nya awak bagi saya sayang .sayang , saya mahu jaga awak ,dan saya nak awak jaga saya juga <3 Ieszrinda Melissa :) itu la nama yang selalu berada di hati saya .dan ia akan kekal di hati saya selagi hembusan nafas terakhir saya .saya hanya mahu awak menjadi kepunyaan saya untuk selama lama nya .



Bila telefon saya berdering ,saya akan tersenyum .dan apa bila saya melihat skrin telefon saya ,yang keluar nama "SUPERGIRL" saya akan berasa gembira yang teramat :)
saya sayang awak <3



Saya tahu awak suka gambar ni :)



Saya suka sangat gambar ni ,awak nmpak manja gila sayang comel :)




Girl iloveyou more than anything in this whole world .you're the reasons of my life so beautiful girl .i need you more than air i breath everyday .please dont go away sayang <3



p/s ; Bie sayang Sayang <3 Iloveyou Imissyou SUPERGIRL :)

Sunday, May 1

1 MAY 2011



I love you Ieszrinda Melissa . Only you and YOUU ! Haha .im really in love with her .Im falling in love again :) i mean it !Last day its been a great day for us .i miss about yesterday and i miss all about you . im sorry if last evening i make you unhappy with me .Sorry about a text .i just wanna say .im just got you ,no one else in my life .So please trust me Iesz .anyway after this i will take you meet my mum :) i wanna you know that im really serious about us .im not fooling around .i want you take care me .and i take care you . loveyou sayang <3



*She say to me ;-
Awak saya dah sayangkan awak sepenuh hati saya .
awww , Beronok ronok saya dengar bila awak kata mcam itu .

ada lagi :)
I will keep that moment for the rest of my life sayang .im also miss went you blablabla . i can feel your love went you hug me bie :)

That the most beauty words i even hear <3







You smile i smile sayang <3

Wednesday, April 27

Muhammad Firdaus <3

Girl i love you more than anything in this whole world ,you are the reason of my life so beautiful girl .Girl i need you more than air that i breath everyday .i just wanna be the one to love you everyday . Firdaus really want be like that !Iesz only for me ,and i just for you . Im Yours SUPERGIRL ♥ I want you be apart of my life .But you already be apart of my life .If i lost you its mean im lost everything of my life sayang .i want you be my princess and i'll be your prince .and we'll be happy until the end .When the first time that we meet that you would be the one without you in my life i think i'd rather die .






Ieszrinda Melissa <3


I DON'T HATE YOU.

i sit here crying , thinking about you ,
why did you leave me here all alone ,
i'm in pain , i cant take it , but there is no one here for me ,
i thoungh you were my angel , with you is like a fairytale , a dream ,
My feelings when im with you , makes my heart feel like i'm in heaven ,
your gave me all your love , you made me only yours , and i still don't undersand ,
why is this happening to me , your words , smile is still in my head , it's not going away , its hurting me , i just dont have the heart , to take it off , it remind me , the first time i'd touch your hand , you asked me to think of you everynight when i go to sleep , i never failed , until now i still think of you , everynight , every second , i though , i only had you , you will be here for me , when i need you , i was wrong , what was i thinking , i cant take you out of my heart ,
ILOVEYOU , i will say it , i can never hate you , whatever you said was right , but what you did to me was wrong , very wrong ,
someday , i have hope in myself , we will be meant just for each other , just you and me ,
i could only smile and pray for the best ,
i love you , you are everyhing to me , i'll never forget what i just said , it will be here reminding me , whatever you did to me , i no that because you love me :')

I LOVE YOU





Ieszrinda Melissa Status ;-
you asked me to think of you everynight when i go to sleep , i never failed , untill now i still think of you :')




Sayangg ,i want you be mine .not for while . FOREVER !




Thursday, April 14

Its hurt !
i sayang dia ,always .i harap sgt i tak sayang dia .and tak mengharap kan apa2 dkat dia .im stupiq .sangat lah pulak kann .urrggghh !damn i do wrong .i tak sepatut nya crush dgn dia . okayy ,saya slahh ,bye .

Sunday, April 10

Banyak benda yg perlu difikirkann

Cinta ,mabye penting bgi sesetgh orang dan ada yg tidak .but for me ,i dont know . 50%-50% lahh .last day i fikir itu hari yg membosankann , SHE make my day be a great dayy :) you are good friend :) <3 you .nwy i taknak ambil risiko .i dont want to fall in love with her .i just want her be my friend .a very close friend . nwy ,i nak lupa kan my nightmare .i nak lupa kan dia .dia boleh happy ,kenapa tidak i .dia boleh happy tanpa i ,kenapa tidak i .now ,i start a new day of my life .a new breath :D Be strong Muhammaf Firdaus ! you can live without her ! yeahh .

Thursday, April 7

6/4/2011 - Bengong ! haha .

Kejohanan MSSD Bola Sepak .


Pasukan Bola Sepak Smk Seri Gombak

!

Keputusan Perlawanan ;-

Smk Seri Gombak VS Sma Al-Amin (0-0)
Smk Seri Gombak VS Smk Sungai Kertas (0-0)
Smk Seri Gombak VS Smk Lembak Keramat (0-1)


*Sekolah i tak dapat melayakan kan diri ke pusingan seterusnya .Huhh ,sedih ada frust pun ada .Mabye this year bukan luck sekolah i .Yg penting next year ,dgn ada nya Kapten baru *itu aku ,harap harap ! Hahaha . dapat la gelaran juara ,setelah berapa tahun kut tak juara .last time 05 or 06 .


Kawan kawan ,aku bangga dgn korang .walaupun kita kalah ,kita kalah dgn bermaruah .mungkin tahun ni bukan tahun kita .next year itu memang tahun Kita .Tahun kegemilangan smk seri gombak ! YEAHH !



Pada Tengah Hari nyaa .
i jatuh basikal duhh ,masuk longkang ! segan gilaa .tersadai dkat longkang dah la terkangkangg .Lepas tuh dgn bontot sakit .nwy i bawa basikal mcm azizul lahh ,laju sangatt ;P


P/s ; Jadi yg terbaik , diantara yg terbaik .

Thursday, March 31

Im very happy , AWESOME !

Thank You Mum Dad .
Terima kasih cause everythings ! I love you Guys !nothing very special accept you all .thank you for a " Boots " (F50 David Villa) ,its really wonderfull .


EXAM March
I hope this exam can change everything .but i dont think so .study pun tak buat .mcm2 lahh .Juts hope my "LUCK " xD

LIFE !

Entah mengapa life ni kekadang complicated and sometimes its easy .yg complicated nya benda yg baik ,yg easy nya benda yg tak baik .i taknak orang anggap i begini disbb kan "Si DIA " .but sometimes its about her .i cuma nak hidup .hidup sebagai Manusia .manusia yg berJAYA !but satu apa pun tak nampak mcm manusia berJAYA .